05/02/2021 05/02/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης εμφανίζεται πλέον στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με νέο ανανεωμένο πρόσωπο, καινούρια γραφικά, πλούσια θεματολογία και πολλές ειδήσεις τοπικού και υπερτοπικού ορθοδόξου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος. Επίσης, οι ευλαβείς πιστοί που εντάσσονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν πλέον να ακολουθούν την Ιερά Μητρόπολη στο κοινωνικό δίκτυο...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 22:22

Το νέο διαδικτυακό πρόσωπο της Μητροπόλεως Γλυφάδας

Διαδώστε:
Το νέο διαδικτυακό πρόσωπο της Μητροπόλεως Γλυφάδας

Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης εμφανίζεται πλέον στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με νέο ανανεωμένο πρόσωπο, καινούρια γραφικά, πλούσια θεματολογία και πολλές ειδήσεις τοπικού και υπερτοπικού ορθοδόξου εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος. Επίσης, οι ευλαβείς πιστοί που εντάσσονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν πλέον να ακολουθούν την Ιερά Μητρόπολη στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων