20/03/2024 20/03/2024 Ανήμερα της εθνικής επετείου  25ης Μαρτίου του 1821, στις 7 το πρωί, θα γίνουν χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σε όλους τους ναούς της Γλυφάδας. Στις 10 π.μ. θα γίνει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντωνίου, παρουσία των δημοτικών, πολιτικών και στρατιωτικών...
20 Μαρτίου, 2024 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 12:26

Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες θα γίνουν σε όλους τους ναούς της Γλυφάδας την 25η Μαρτίου

Διαδώστε:
Χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες θα γίνουν σε όλους τους ναούς της Γλυφάδας την 25η Μαρτίου

Ανήμερα της εθνικής επετείου  25ης Μαρτίου του 1821, στις 7 το πρωί, θα γίνουν χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες σε όλους τους ναούς της Γλυφάδας. Στις 10 π.μ. θα γίνει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντωνίου, παρουσία των δημοτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκπαιδευτικών, συλλογικών φορέων και λαού της πόλης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας Όλγα Δοξοπούλου, εντός του Ιερού Ναού. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, στο Παλαιό Δημαρχείο. Στις 11.30 π.μ. θα ξεκινήσει η παρέλαση, με αφετηρία την παραλιακή οδό Διαδόχου Παύλου και Αύρας.

Με τη γαλανόλευκη «ντύθηκε» το Δημαρχείο Γλυφάδας, ενώ από το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της Δευτέρας 25 Μαρτίου θα υπάρχει γενικός σημαιοστολισμός στην πόλη. Κατά τις βραδινές ώρες της 23ης, 24ης και 25ης Μαρτίου θα φωταγωγηθούν όλα τα δημοτικά και δημόσια καταστήματα και οι Τράπεζες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων