02/11/2018 02/11/2018 Μέχρι την Κυριακή θα παραμείνει το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας του Ιατρού στη Μητρόπολη Γρεβενών και στον Ιερό Mητρ. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Αυτές τις ημέρες χιλιάδες πιστοί της περιοχής έχουν σπεύσει να ασπαστούν τον πολύτιμο θησαυρό της Ορθοδοξίας. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της τοπικής μητρόπολης: Θα τελεσθούν Ιερές Ακολουθίες....
02 Νοεμβρίου, 2018 - 20:51

Μέχρι την Κυριακή το λείψανο του αγίου Λουκά στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Μέχρι την Κυριακή το λείψανο του αγίου Λουκά στα Γρεβενά

Μέχρι την Κυριακή θα παραμείνει το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας του Ιατρού στη Μητρόπολη Γρεβενών και στον Ιερό Mητρ. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Αυτές τις ημέρες χιλιάδες πιστοί της περιοχής έχουν σπεύσει να ασπαστούν τον πολύτιμο θησαυρό της Ορθοδοξίας.
Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της τοπικής μητρόπολης: Θα τελεσθούν Ιερές Ακολουθίες.
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
7:30-9:30 π.μ. – Θεία Λειτουργία
5:00- 6:30 μ.μ. Εσπερινός & Ιερά Παράκληση του Αγίου Λουκά
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
7:30-10:30 π.μ. – Θεία Λειτουργία & Αναχώρηση Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως Κριμαίας του Ιατρού.
Για την διευκόλυνση των πιστών, Ιερός Ναός της Ευαγγελιστρίας θα παραμένει συνεχώς ανοικτός από τις 7:οο π.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων