21/10/2021 21/10/2021 Απάντηση σε κακόβουλα σχόλια που έκαναν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και το κρατικό κανάλι, εναντίον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, έδωσε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση και θέση τους. Ο Σεβασμιώτατος κατηγορήθηκε ότι κατέβαζε τις μάσκες των επισήμων και των καθηγητών για να  προσκυνήσουν...
21 Οκτωβρίου, 2021 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 19:56

Απάντηση Μητρόπολης Γρεβενών για τα αρνητικά σχόλια

Διαδώστε:
Απάντηση Μητρόπολης Γρεβενών για τα αρνητικά σχόλια

Απάντηση σε κακόβουλα σχόλια που έκαναν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και το κρατικό κανάλι, εναντίον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, έδωσε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση και θέση τους. Ο Σεβασμιώτατος κατηγορήθηκε ότι κατέβαζε τις μάσκες των επισήμων και των καθηγητών για να  προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό στον αγιασμό που τέλεσε στη Φοιτητική Εστία Γρεβενών, παρά την επιδημιολογική κατάσταση στην πόλη.

Σήμερα η Ιερά Μητρόπολη απάντησε σε αυτή την σειρά των δημοσιευμάτων με επίσημη ανακοίνωση:

“Σε καιρούς που η πατρίδα μας, αλλά και ο τόπος μας δοκιμάζονται όχι μόνο από την πανδημία του Covid 19 αλλά και από σωρεία οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων (για τα οποία η Εκκλησιά αγωνίζεται να δώσει την βοήθεια της στον πάσχοντα άνθρωπο), το κυνήγι της «είδησης» οδηγεί σε παρανοήσεις, ταραχές και διαστρεβλώσεις. Και στο στόχαστρο πάντα η Εκκλησία και πρόσωπα που την διακονούν.

Με αφορμή τον Αγιασμό στην Φοιτητική Εστία Γρεβενών, το μεσημέρι της 20/10/2021, η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών υπογραμμίζει τον αγώνα που έδωσε, στα πλαίσια των Συνοδικών Αποφάσεων, με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων κατά της πανδημίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ ακολουθώντας την αγαπητική προς τον συνάνθρωπο στάση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, είναι προσωπικά υπέρμαχος του εμβολιασμού αλλά και της αυστηρής χρήσης μάσκας, όπως έχει τονιστεί πολλαπλώς στις Εγκυκλίους του προς τις ενορίες των Γρεβενών”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων