02/09/2023 02/09/2023 Ὁ πάσης δημιουργός  τῆς κτίσεως, ὁ καιρούς  καί χρόνους ἐν τῇ ἰδίᾳ ἐξουσία θέμενος… Η πρώτη Σεπτεμβρίου αποτελεί για την Εκκλησία μας την αρχή του Εκκλησιαστικού έτους. Είναι μάλιστα η ημέρα την οποία καθιέρωσε ως Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ παρεβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια...
02 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2023 - 18:48

Αρχή του εκκλησιαστικού έτους στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα

Διαδώστε:
Αρχή του εκκλησιαστικού έτους στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα

 πάσης δημιουργός  τς κτίσεως,  καιρούς  καί χρόνους ν τῇ δί ξουσία θέμενος…

Η πρώτη Σεπτεμβρίου αποτελεί για την Εκκλησία μας την αρχή του Εκκλησιαστικού έτους. Είναι μάλιστα η ημέρα την οποία καθιέρωσε ως Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ παρεβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα των Γρεβενών, τελώντας στο τέλος τον Αγιασμό για την πρωτομηνιά αλλά και για την αρχή του εκκλησιαστικού έτους, σε ένα δοξαστικό φυσικό περιβάλλον, που υπογραμμίζει την απέραντη σοφία και φιλανθρωπία του Δημιουργού.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων