28/10/2021 28/10/2021 Στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών επί τη εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, χοροστάτησε σήμερα το πρωί (28 Οκτωβρίου 2021) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Εθνοϊερομάρτυρα Αιμιλιανού στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο χαιρετισμός του Γ.Γ. του Υπουργείου...
28 Οκτωβρίου, 2021 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 15:35

Δοξολογία και στον Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών

Διαδώστε:
Δοξολογία και στον Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών

Στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών επί τη εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, χοροστάτησε σήμερα το πρωί (28 Οκτωβρίου 2021) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Εθνοϊερομάρτυρα Αιμιλιανού στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο χαιρετισμός του Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Ι. Ξιφαρά, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση και ο πανηγυρικός της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, Γεώργιο Σαρόγλου.

Με την καθιερωμένη παρέλαση, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στα Γρεβενά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων