27/07/2020 27/07/2020 Με έναν πολύ ιδιαίτερα όμορφο τρόπο εορτάστηκε χθες, Κυριακή 26 Ιουλίου 2020, η γιορτή της Αγίας Παρασκευής στα Γρεβενά. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τέλεσε τα εγκαίνια του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου, που είναι αφιερωμένο στην Αγία Παρασκευή. Μάλιστα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Γρεβενών, π. Ευστάθιο, για το έργο αυτό, λέγοντας πως ο π....
27 Ιουλίου, 2020 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2020 - 22:56

Γρεβενά: «Τον καιρό που άλλοι κλείνουν ή βεβηλώνουν χώρους πολιτισμού, εμείς ανοίγουμε»

Διαδώστε:
Γρεβενά: «Τον καιρό που άλλοι κλείνουν ή βεβηλώνουν χώρους πολιτισμού, εμείς ανοίγουμε»

Με έναν πολύ ιδιαίτερα όμορφο τρόπο εορτάστηκε χθες, Κυριακή 26 Ιουλίου 2020, η γιορτή της Αγίας Παρασκευής στα Γρεβενά. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τέλεσε τα εγκαίνια του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου, που είναι αφιερωμένο στην Αγία Παρασκευή.

Μάλιστα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Γρεβενών, π. Ευστάθιο, για το έργο αυτό, λέγοντας πως ο π. Ευστάθιος έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην Αγία Παρασκευή και ότι εύχεται η Αγία να τον ανταμείψει!

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Θα χαίρομαι να περνάω, να κάνω… έφοδο από τα χωριά και να σας βλέπω όλους συγκεντρωμένους μέσα.. Να είμαστε ο ένας για τον άλλον και ο ένας μαζί με τον άλλον! Παράδεισος είναι το εμείς!», είπε ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων! Στο τέλος δε, αναφερόμενος στην Αγία Σοφία, είπε χαρακτηριστικά: «Τον καιρό που άλλοι κλείνουν ή βεβηλώνουν χώρους πολιτισμού, εμείς ανοίγουμε»

Δείτε το βίντεο:

Πληροφορίες: greveniotis.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων