03/04/2019 03/04/2019 Tην Κυριακή 31 Μαρτίου εγκαινιάστηκε η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας με ζωγραφικά έργα του Ιερομονάχου Αναστασίου στο Πνευματικό Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, παρουσία του διευθυντού της Αγιορειτικής Εστίας κ. Αναστασίου Ντούρου και πλήθους κόσμου της τοπικής κοινωνίας. Η έκθεση που έχει τον τίτλο «Από την Πόλη...
03 Απριλίου, 2019 - 14:18

Εγκαινιάστηκε η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας με ζωγραφικά έργα του Ιερομονάχου Αναστασίου

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας με ζωγραφικά έργα του Ιερομονάχου Αναστασίου

Tην Κυριακή 31 Μαρτίου εγκαινιάστηκε η έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας με ζωγραφικά έργα του Ιερομονάχου Αναστασίου στο Πνευματικό Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, παρουσία του διευθυντού της Αγιορειτικής Εστίας κ. Αναστασίου Ντούρου και πλήθους κόσμου της τοπικής κοινωνίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, εσωτερικός χώρος
Η έκθεση που έχει τον τίτλο «Από την Πόλη στον Άθω» αποτελείται από 40 έργα ζωγραφικής, τεχνοτροπίας ναΐφ, που φιλοτέχνησε με βιωματική προσέγγιση ο Ιερομόναχος Αναστάσιος από το Ιερόν Κελίον Διονυσίου εκ Φουρνά στις Καρυές του Αγ Όρους . 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται


Η έκθεση που αποτελεί συνέχεια της ετήσιας παρουσίας της Αγιορειτικής Εστίας στην πόλη των Γρεβενών πραγματοποιείται με την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως των Γρεβενών και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 19 Απρίλιου Κατά τη λειτουργία της θα ξεναγούνται σχολεία, ενώ θα διοργανώνονται εκπαιδευτικά προγράμματα ανάλογα με το θέμα της. 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος


Πληροφορίες:
Αγιορειτική Εστία /Εγνατία 109/ ΤΚ 54635/ τηλ 2310263308/ [email protected]. www.agioritikiestia.gr
Πληροφορίες & ξεναγήσεις για σχολεία:
Πνευματικό Κέντρο Ι. Μ. Γρεβενών & Βιβλιοπωλείο «Το Αναλόγιον», Τηλ.: 24620 23020, Γρεβενά
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 9-1 π.μ. & 6-8μ.μ.
Διάρκεια: 31 Μαρτίου έως 19 Απριλίου 2019
Είσοδος ελεύθερη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων