09/04/2024 09/04/2024 Τον εσπερινό της Σταυροπροσκυνήσεως επέλεξε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και ο Σεβασμιώτατος κ. Δαβίδ, ώστε να τελέσουν τρισάγιο στην μνήμη του γρεβενιώτη φωτογράφου Γιώργου Πούπη και αμέσως μετά να τελέσει ο ίδιος ο Μητροπλίτης τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Γ. Πούπη με τίτλο: “Ύψωσις. Ο Σταυρός στην γη του Αγίου Όρους”. Μία έκθεση που...
09 Απριλίου, 2024 - 10:34

Εγκαινιάστηκε η Έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών

Διαδώστε:
Εγκαινιάστηκε η Έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών

Τον εσπερινό της Σταυροπροσκυνήσεως επέλεξε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και ο Σεβασμιώτατος κ. Δαβίδ, ώστε να τελέσουν τρισάγιο στην μνήμη του γρεβενιώτη φωτογράφου Γιώργου Πούπη και αμέσως μετά να τελέσει ο ίδιος ο Μητροπλίτης τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του Γ. Πούπη με τίτλο: “Ύψωσις. Ο Σταυρός στην γη του Αγίου Όρους”. Μία έκθεση που διέθεσε η Αγιορειτική Εστία.

Γι’ αυτό παρόντες πέρα από τους τοπικούς άρχοντες, τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Ι. Τσακνάκη, Δήμαρχο Γρεβενών Κ. Ταταρίδη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Χρ. Χαντέ και Διοικητή της Αστυνομίας Κ. Ντίνα ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Αγιορειτικής Εστίας κ. Β. Γάκη μαζί με την Διεθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κα. Μ. Παπαγεωργίου, γρεβενιώτες και οι δύο στην καταγωγή.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος, όσο και ο κ. Γάκης τόνισαν την σημασία της συνεργασίας των δύο φορέων, που συνεχίζεται για 3 χρονιά αλλά και της παρουσίας αυτών των εκθέσεων στην πόλη των Γρεβενών, στοιχεία με τα οποία συμφώνησαν στους χαιρετισμούς τους και οι τοπικοί άρχοντες.

Η Έκθεση που φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Γρεβενών θα είναι ανοικτή μέχρι της 14 Απριλίου καθημερινά 9 με 1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Τα σχολεία, λόγω του εκπαιδευτικού διαδραστικού προγράμματος, μπορούν να επισκεφτούν τον χώρο κατόπιν συνεννοήσεως με το Βιβλιοπωλείο Αναλόγιον (2462023020).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων