29/06/2019 29/06/2019 Με μία συναυλία που ‘ταξίδεψε’ το κοινό με μελωδίες, μέχρι… την άκρη της γης, πραγματοποιήθηκε η θεσμοθετημένη πλέον συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Γρεβενών «Ορίζοντες», για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και με την βοήθεια του Δήμου Γρεβενών. Από νωρίς στην πλατεία Αιμιλιανού της πόλης των Γρεβενών στήθηκε η...
29 Ιουνίου, 2019 - 16:00

Ένα ταξίδι ως την άκρη της γης με… μελωδίες

Διαδώστε:
Ένα ταξίδι ως την άκρη της γης με… μελωδίες

Με μία συναυλία που ‘ταξίδεψε’ το κοινό με μελωδίες, μέχρι… την άκρη της γης, πραγματοποιήθηκε η θεσμοθετημένη πλέον συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Γρεβενών «Ορίζοντες», για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών και με την βοήθεια του Δήμου Γρεβενών. Από νωρίς στην πλατεία Αιμιλιανού της πόλης των Γρεβενών στήθηκε η εξέδρα και με σύμμαχο τον καιρό ο κόσμος την κατέκλυσε, ώστε να απολαύσει τις μουσικές που πρόσφεραν οι Χορωδίες της Ιεράς Μητροπόλεως, η Παιδική, η Νεανική και η Ενηλίκων, που απέσπασαν δικαίως το χειροκρότημα του κοινού. Και αυτή ακριβώς είναι η πιο όμορφη και ελπιδοφόρα εικόνα για έναν τόπο, ενώπιον του αγώνα κατά κάθε είδους εξαρτήσεων: Η δημιουργική ενασχόληση με την τέχνη που δίνει αληθινές διεξόδους στα κενά της καθημερινότητας και έτσι αποτρέπει την όποια εξάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ταυτόχρονα με την συναυλία λειτουργούσε και το τμήμα της Ομάδας Ρομποτικής της Ι. Μητροπόλεως, τραβώντας το ενδιαφέρον των μικρών φίλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων