02/02/2021 02/02/2021 Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων και της παιδείας, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ. Σημαιοφόροι των σχολείων των Γρεβενών και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έδωσαν το παρών, τιμώντας τους προστάτες Αγίους τους Τρεις Ιεράρχες,...
02 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2021 - 11:06

Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Εορτασμός των Τριών Ιεραρχών στα Γρεβενά

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων και της παιδείας, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Σημαιοφόροι των σχολείων των Γρεβενών και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έδωσαν το παρών, τιμώντας τους προστάτες Αγίους τους Τρεις Ιεράρχες, τηρώντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι εκπαιδευτικοί των Γρεβενών παρακολούθησαν διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση-ομιλία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Γρεβενών, με εκλεκτό ομιλητή τον εκπαιδευτικό και πολυγραφότατο κ. Ηλία Λιαμή και θέμα: «Απεγκλωβισμός από τον εγκλεισμό-Επιστροφή στην ζωή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων