09/06/2020 09/06/2020 Την Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Πεντηκοστής 7 Ιουνίου 2020 τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κηπουρειό Γρεβενών όπου και κήρυξε τον Θείο Λόγο στους πιστούς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό της γονυκλισίας, της εορτής του Αγίου Πνεύματος.  Το απόγευμα της ίδιας...
09 Ιουνίου, 2020 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 12:51

Εσπερινός της γονυκλισίας στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Εσπερινός της γονυκλισίας στα Γρεβενά

Την Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Πεντηκοστής 7 Ιουνίου 2020 τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Κηπουρειό Γρεβενών όπου και κήρυξε τον Θείο Λόγο στους πιστούς. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό της γονυκλισίας, της εορτής του Αγίου Πνεύματος. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Καρπερό Γρεβενών όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος όπου εόρταζε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων