10/12/2022 11/12/2022 Γέμισε το προαύλιο του Επισκοπικού Μεγάρου στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών από αγγελικά πρόσωπα και φωνές που μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο απόλαυσαν την φωταγώγηση της Φάτνης. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, φωνασκίες, έντονους ήχους και φωτισμό, αλλά με ήρεμο, γαλήνιο και μειλίχιο τω τρόπω, όπως ταιριάζει στην εορτή των Χριστουγέννων η Φάτνη φωταγωγήθηκε, τα λαμπιόνια άναψαν και μαζί...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2022 - 3:43

Φωταγώγηση της Φάτνης με αγγελικές φωνές στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών

Διαδώστε:
Φωταγώγηση της Φάτνης με αγγελικές φωνές στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών

Γέμισε το προαύλιο του Επισκοπικού Μεγάρου στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών από αγγελικά πρόσωπα και φωνές που μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο απόλαυσαν την φωταγώγηση της Φάτνης.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, φωνασκίες, έντονους ήχους και φωτισμό, αλλά με ήρεμο, γαλήνιο και μειλίχιο τω τρόπω, όπως ταιριάζει στην εορτή των Χριστουγέννων η Φάτνη φωταγωγήθηκε, τα λαμπιόνια άναψαν και μαζί η ελπίδα και η ειρήνη άναψε και στις καρδιές όσων παρευρέθηκαν, ενώ το προσφερόμενο γλύκισμα θύμισε την γλυκύτητα των ημερών που ακολουθούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων