31/05/2023 31/05/2023 Αρχιερατικός Εσπερινός και Επιμνημόσυνη Δέηση για τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και των φονευθέντων συν αυτώ αδελφών τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας κατά την ημέρα μνήμης της 29ης Μαΐου του 1453. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ. Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης η φιλόλογος κ. Ευδοξία Αυγουστίνου μίλησε...
31 Μαΐου, 2023 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2023 - 19:09

Γρεβενά: Επιμνημόσυνη Δέηση για τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο Παλαιολόγο

Διαδώστε:
Γρεβενά: Επιμνημόσυνη Δέηση για τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο Παλαιολόγο

Αρχιερατικός Εσπερινός και Επιμνημόσυνη Δέηση για τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και των φονευθέντων συν αυτώ αδελφών τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας κατά την ημέρα μνήμης της 29ης Μαΐου του 1453. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης η φιλόλογος κ. Ευδοξία Αυγουστίνου μίλησε για το ιστορικό της ημέρας και την σημασία της, ενώ η Χορωδία Γυναικών της Ιεράς Μητρόπολης ομόρφυνε την εκδήλωση με μελωδίες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων