30/08/2021 30/08/2021 Με αφορμή την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» που θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Τετάρτη 1.9.2021 στις 9.00 π.μ. θα τελεστεί και φέτος Θεία Λειτουργία στο ιδιαίτερο και πανέμορφο περιβάλλον της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών, κάτω από τον απέραντο θόλο του ουρανού . “Σας προτρέπουμε, όσους έχετε την δυνατότητα, να έλθετε και όλοι μαζί...
30 Αυγούστου, 2021 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 14:44

ΓΡΕΒΕΝΑ: Θα τελεστεί και φέτος η Θεία Λειτουργία στο δάσος

Διαδώστε:
ΓΡΕΒΕΝΑ: Θα τελεστεί και φέτος η Θεία Λειτουργία στο δάσος

Με αφορμή την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» που θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Τετάρτη 1.9.2021 στις 9.00 π.μ. θα τελεστεί και φέτος Θεία Λειτουργία στο ιδιαίτερο και πανέμορφο περιβάλλον της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών, κάτω από τον απέραντο θόλο του ουρανού .

“Σας προτρέπουμε, όσους έχετε την δυνατότητα, να έλθετε και όλοι μαζί να υψώσουμε την προσευχή μας στον Πανάγαθο Θεό για την προστασία του δασικού πλούτου όχι μόνο της Πατρίδας μας, της Ελλάδας, που τόσο δοκιμάστηκε φέτος από τις πυρκαγιές, αλλά και όλου του κόσμου από κάθε είδους καταστροφές διότι τα δάση είναι η ζωή μας, είναι το μέλλον των παιδιών μας και όλου του κόσμου. Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία από τoν Covid-19”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών στην ανακοίνωσή της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων