03/02/2022 03/02/2022 Για άλλη μια χρονιά, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων κατά της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η βράβευση και η απονομή τιμητικών επαίνων πρωτευσάντων μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της πόλης Γρεβενών, και των Δημοτ. Σχολείων Κιβωτού, Κρανιάς, Μεγάρου και Φελλίου, όπως και των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης των Γρεβενών, σχολικού έτους 2020-2021. Η βράβευση, η...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 15:22

Γρεβενών Δαβίδ: “Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι”

Διαδώστε:
Γρεβενών Δαβίδ: “Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι”

Για άλλη μια χρονιά, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων κατά της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε η βράβευση και η απονομή τιμητικών επαίνων πρωτευσάντων μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της πόλης Γρεβενών, και των Δημοτ. Σχολείων Κιβωτού, Κρανιάς, Μεγάρου και Φελλίου, όπως και των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης των Γρεβενών, σχολικού έτους 2020-2021.

Η βράβευση, η οποία έγινε την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, και σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών και στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Καρπερού (για τα σχολεία Δεσκάτης και Καρπερού) από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, και Πρόεδρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων «Κωνσταντίνου & Μαργαρίτη Βρέντζιου» & «Νικολάου & Κούκας Κωνσταντινίδη».

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά: «μέσα από τις γνώσεις να αποκτήσετε γνώση. Και γνώση είναι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, μέσα από παιδεία που χτίζει ήθος και χαρακτήρα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων