14/12/2021 14/12/2021 Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών προσκαλεί άπαντες την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, στις 7 μ.μ., στο άναμμα των φώτων της Φάτνης του νεογέννητου Χριστού. Η εκδήλωση θα αρχίσει με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, που θα ψάλλει η παιδική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως στον αύλειο χώρο της, όπου βρίσκεται και η φάτνη. Ο Σεβασμιώτατος...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 17:46

Η Μητρόπολη Γρεβενών με μικρούς καλαντιστές ανάβει τα φώτα της Φάτνης

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Γρεβενών με μικρούς καλαντιστές ανάβει τα φώτα της Φάτνης

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών προσκαλεί άπαντες την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, στις 7 μ.μ., στο άναμμα των φώτων της Φάτνης του νεογέννητου Χριστού. Η εκδήλωση θα αρχίσει με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, που θα ψάλλει η παιδική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως στον αύλειο χώρο της, όπου βρίσκεται και η φάτνη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυίδ και όλα τα μέλη της Ιεράς Μητροπόλεως περιμένουν το ποίμνιο, ώστε όλοι μαζί να ανάψουν τα φώτα «που θα φωτίζουν την Φάτνη του νεογέννητου Χριστού μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων