19/08/2019 19/08/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας μας, χοροστάτησε στους πανηγυρικούς Αρχιερατικούς Εσπερινούς του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βατόλακκου Γρεβενών και της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπηλαίου Γρεβενών. Κατά την ημέρα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιβολίου...
19 Αυγούστου, 2019 - 11:46

Η Παναγία στα χωριά των Γρεβενών

Διαδώστε:
Η Παναγία στα χωριά των Γρεβενών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Παναγίας μας, χοροστάτησε στους πανηγυρικούς Αρχιερατικούς Εσπερινούς του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βατόλακκου Γρεβενών και της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπηλαίου Γρεβενών.

Κατά την ημέρα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιβολίου Γρεβενών.

Η αγάπη και η τιμή των πιστών προς το πρόσωπο της Παναγίας μας, φάνηκε από τη μεγάλη συμμετοχή τους τόσο στους Εσπερινούς όσο και στη Θεία Λειτουργία και ιδιαίτερα στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων