02/01/2020 02/01/2020 Την περασμένη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Σεραφείμ Ζώγκας ανακοίνωσε στο ευσεβές πλήρωμα και ποίμνιό του την αποχώρησή του από τα διοικητικά καθήκοντά του, τόσο από την θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Γρεβενών, όσο και αυτήν του Προϊσταμένου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 13:19

Ιερείς και λαϊκοί ευχαρίστησαν τον απερχόμενο Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Γρεβενών

Διαδώστε:
Ιερείς και λαϊκοί ευχαρίστησαν τον απερχόμενο Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Γρεβενών

Την περασμένη Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Σεραφείμ Ζώγκας ανακοίνωσε στο ευσεβές πλήρωμα και ποίμνιό του την αποχώρησή του από τα διοικητικά καθήκοντά του, τόσο από την θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Γρεβενών, όσο και αυτήν του Προϊσταμένου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών.

Οι Εφημέριοι και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι. Ναού εξέφρασαν δημοσίως τις ευχαριστίες προς το πρόσωπό του για την πενταετή άοκνη και αγαπητικώς θυσιαστική ιερατική του παρουσία. Στο  τέλος του δώρισαν μια εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

“Κρατάμε δώρο πολύτιμο και παρακαταθήκη την άψογη και αρχοντική ιεροπρέπειά του σε όλες τις εκφάνσεις της και τον παρακαλούμε να συνεχίζει να προσεύχεται για όλους μας, ως πνευματικά του τέκνα, με την ίδια δύναμη της ψυχής του, όπως έκανε μέχρι τώρα, ενώ του ευχόμεθα έτη πολλά, καλά και ευλογημένα” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ιερού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων