01/02/2023 01/02/2023 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώπιον του αντίγραφου της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας,  τελέσΘηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά. Αποστολή ope.gr: Ραφαήλ Γεωργιάδης Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, πλαισιούμενος από τους εφημερίους του ναού. Συμπροσευχόμενος στο ιερό βρέθηκε ο...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 19:00

Γρεβενά, Αποστολή OPE: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώπιον της Παναγίας Παραμυθίας (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Γρεβενά, Αποστολή OPE: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώπιον της Παναγίας Παραμυθίας (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ενώπιον του αντίγραφου της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας,  τελέσΘηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά.


Αποστολή ope.gr: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέρων Εφραίμ, πλαισιούμενος από τους εφημερίους του ναού. Συμπροσευχόμενος στο ιερό βρέθηκε ο επιχώριος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Πλήθος πιστών στο ναό

Πλήθος πιστών προσήλθε και σήμερα στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας για να συμμετάσχει στο μυστήριο της Θείας Λειτουργίας και να προσκυνήσει την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου απευθυνόμενος στους πιστούς υπογράμμισε ότι η έλευση της Εικόνας είναι ένα τάμα το οποίο εκπληρώθηκε μετά από πέντε χρόνια.

Ο Γέροντας Εφραίμ υπογράμμισε ότι διέκρινε στα πρόσωπα των πιστών  συγκίνηση, αγάπη και ευχαριστίες προς το Θεό για την εγκαθίδρυση της εικόνας στο ναό. Ζήτησε από τους πιστούς να έρχονται να λένε τα προβλήματα και τον πόνο τους στην Παναγία.

Στον πνευματικό του λόγο είπε – μεταξύ άλλων – ότι πρέπει να αγαπήσουμε τον πλησίον μας όπως τον εαυτόν μας.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή του οpe.gr: Tα Γρεβενά υποδέχθηκαν αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παραμυθίας από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τα Γρεβενά υποδέχονται σήμερα την Παναγία Παραμυθία από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων