01/10/2020 01/10/2020 Μετά από μία ιδιόμορφη χρονιά, όπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση, η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ξεκινά και πάλι τη λειτουργία των κατηχητικών συντροφιών  των παιδιών Προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. «Οι συναντήσεις θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου,...
01 Οκτωβρίου, 2020 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2020 - 21:10

Ξαναρχίζουν τα κατηχητικά της Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Ξαναρχίζουν τα κατηχητικά της Μητρόπολης Γρεβενών

Μετά από μία ιδιόμορφη χρονιά, όπως αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση, η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ξεκινά και πάλι τη λειτουργία των κατηχητικών συντροφιών  των παιδιών Προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

«Οι συναντήσεις θα γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας, μετά την Θεία Λειτουργία με τον αγιασμό όλων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, από την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη θα ξεκινήσουν και όλες οι επιτρεπόμενες από τις διατάξεις δράσεις της Μητροπόλεως Γρεβενών (Σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας, Χορωδίες Ελληνικής Μουσικής, Ομάδα Ρομποτικής και Σκακιού).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο βιβλιοπωλείο «Αναλόγιο» και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων