22/02/2022 22/02/2022 Την Κυριακή του Ασώτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυρσίνας. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος, παίρνοντας αφορμή από την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, δεν στάθηκε στην επιστροφή του μικρού υιού στο πατρικό του ούτε στην συμπεριφορά του μεγάλου υιού αλλά στο μεγαλείο της αγάπης του πατέρα. Τόνισε ότι...
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2022 - 10:48

Κυριακή του Ασώτου στην Μυρσίνα Γρεβενών

Διαδώστε:
Κυριακή του Ασώτου στην Μυρσίνα Γρεβενών

Την Κυριακή του Ασώτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μυρσίνας.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος, παίρνοντας αφορμή από την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, δεν στάθηκε στην επιστροφή του μικρού υιού στο πατρικό του ούτε στην συμπεριφορά του μεγάλου υιού αλλά στο μεγαλείο της αγάπης του πατέρα.

Τόνισε ότι άσωτοι είμαστε όλοι και όλοι στεναχωρούμε τον Θεό πατερά μας, που παρόλα αυτά εδώ και δύο χιλιάδες είκοσι δύο χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα μας, ώστε να συγχωρεί τα ατοπήματά μας, προσφέροντας την αγάπη του χωρίς προϋποθέσεις και ανιδιοτέλεια όπως ο πατέρας της σημερινής παραβολής προς τα παιδιά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων