04/06/2019 04/06/2019 Με μία πανέμορφη προσκυνηματική εκδρομή σε μοναστήρια της Φλώρινας, έληξε και η φετινή κατηχητική χρονιά για τις Ενοριακές Συνάξεις Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών. Με αρχηγό της εκδρομής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί, εφτά λεωφορεία με 325 Γρεβενιώτες από την πόλη και τα χωριά των Γρεβενών όπου...
04 Ιουνίου, 2019 - 22:20

Με εκδρομή έληξαν οι Ενοριακές Συνάξεις της Μητρ. Γρεβενών

Διαδώστε:
Με εκδρομή έληξαν οι Ενοριακές Συνάξεις της Μητρ. Γρεβενών

Με μία πανέμορφη προσκυνηματική εκδρομή σε μοναστήρια της Φλώρινας, έληξε και η φετινή κατηχητική χρονιά για τις Ενοριακές Συνάξεις Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

Με αρχηγό της εκδρομής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί, εφτά λεωφορεία με 325 Γρεβενιώτες από την πόλη και τα χωριά των Γρεβενών όπου γίνονται Συνάξεις Μελέτης Αγίας Γραφής και επισκέφτηκαν τις Ιερές Μονές Αγίων Παντελεήμονος και Ευβούλης Αμυνταίου, Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης και Αγίου Μάρκου Πρώτης, όπου απόλαυσαν τη μοναστική φιλοξενία και αγάπη από τις αδελφές που εγκαταβιούν σ’ αυτές.

Το μεσημέρι φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Φλωρίνης στην Πρώτη, όπου και τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: τους συνάντησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ο οποίος κατάγεται από τα Γρεβενά και γεμάτος χαρά τους καλωσόρισε στη Φλώρινα και τους απηύθυνε λόγια αγάπης και πνευματικής οικοδομής και έδωσε στον καθένα ξεχωριστά την ευχή του αλλά και ευλογίες του.

Πριν αναχωρήσουν από τον χώρο των κατασκηνώσεων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, τέλεσε Αρτοκλασία με όλους τους ιερείς που συνόδευσαν την εκδρομή, για να ευχαριστήσουν τον Κύριό μας Ιησού Χριστό για την ευκαιρία των Ενοριακών Συνάξεων που τους χάρισε για μία ακόμη χρονιά. Έπειτα ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλους το ενθύμιο των φετινών Συνάξεων.

Γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις, και χαρούμενοι που βρέθηκαν με τόσους αδελφούς μας που τους ενώνει η αγάπη μας για τον Χριστό, επέστρεψαν το βράδυ στα Γρεβενά ευχόμενοι καλό καλοκαίρι και περιμένοντας με λαχτάρα την νέα χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων