14/06/2021 14/06/2021 Το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021, τελέσθηκε Παράκληση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμoύ της Θεοτόκου Γρεβενών για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, στο τέλος της Παρακλήσεως διάβασε σχετική ευχή στους υποψηφίους για την επιτυχία τους στις εξετάσεις και με πατρική αγάπη συμβούλευσε τα παιδιά...
14 Ιουνίου, 2021 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 19:25

“Με εμπιστοσύνη στο Θεό” συμβούλεψε τους υποψηφίους ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Διαδώστε:
“Με εμπιστοσύνη στο Θεό” συμβούλεψε τους υποψηφίους ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021, τελέσθηκε Παράκληση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμoύ της Θεοτόκου Γρεβενών για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, στο τέλος της Παρακλήσεως διάβασε σχετική ευχή στους υποψηφίους για την επιτυχία τους στις εξετάσεις και με πατρική αγάπη συμβούλευσε τα παιδιά χωρίς πίεση, χωρίς άγχος, ήρεμα, ήμερα αλλά κυρίως με εμπιστοσύνη στο Θεό να προσέλθουν στις εξετάσεις και να αποδώσουν όλα αυτά που έχουν εμπεδώσει. Κι εμείς οι μεγαλύτεροι, τόνισε ο Σεβασμιώτατος, «πάντοτε θα σας συντροφεύουμε με την προσευχή μας και την προσοχή μας».

Στη συνέχεια, έδωσε ως ευλογία σε κάθε μαθητή ένα στυλό και μια εικόνα της Παναγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων