18/12/2019 18/12/2019 Με μία εορτή “γεμάτη” από Χριστούγεννα οι κατηχητικές ομάδες της Ι.Μ. Γρεβενών παρουσίασαν με την παιδική αθωότητα το μήνυμα της Χριστού Γέννας. Μάλιστα η φετινή εορτή περιελάμβανε και ένα θεατρικό μέσα από το οποίο τα παιδιά ανέλυσαν τα πολυσήμαντα μηνύματα της εικόνας της Γεννήσεως. Σε συνδυασμό με τα ποιήματα και τα τραγούδια που ακούστηκαν, ο...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 10:39

Μια γιορτή «γεμάτη» Χριστούγεννα (βίντεο)

Διαδώστε:
Μια γιορτή «γεμάτη» Χριστούγεννα (βίντεο)

Με μία εορτή “γεμάτη” από Χριστούγεννα οι κατηχητικές ομάδες της Ι.Μ. Γρεβενών παρουσίασαν με την παιδική αθωότητα το μήνυμα της Χριστού Γέννας.

Μάλιστα η φετινή εορτή περιελάμβανε και ένα θεατρικό μέσα από το οποίο τα παιδιά ανέλυσαν τα πολυσήμαντα μηνύματα της εικόνας της Γεννήσεως. Σε συνδυασμό με τα ποιήματα και τα τραγούδια που ακούστηκαν, ο κόσμος μεταφέρθηκε με χριστουγεννιάτικη ευφορία στην αυλή του Επισκοπείου, όπου όλοι μαζί φωταγώγησαν την Φάτνη και από κει στην Πλατεία Αιμιλιανού και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο άναψαν το Δέντρο των Ευχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων