04/08/2022 05/08/2022 Με την ευκαιρία της πρόσφατης ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ εκφράζει τις ευχές και τα συγχαρητήρια του προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων, ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους μη επιτυχόντες. Αναλυτικά, το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ: Με την ανακοίνωση των...
04 Αυγούστου, 2022 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2022 - 2:19

Μήνυμα Μητροπολίτη Γρεβενών σε επιτυχόντες και μη επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Διαδώστε:
Μήνυμα Μητροπολίτη Γρεβενών σε επιτυχόντες και μη επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της πρόσφατης ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ εκφράζει τις ευχές και τα συγχαρητήρια του προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων, ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους μη επιτυχόντες.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ:

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές των Γρεβενών που πέρασαν στα Α.Ε.Ι. της χώρας μας, ευχόμενος ταυτόχρονα καλή δύναμη στους νέους τους αγώνες, με χαρά και δημιουργικότητα. Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους, τον κόπο τους και την συναντίληψη τους. Θέλω να πω στις μαθήτριες και τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν, να μην χάνουν το κουράγιο τους· η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ευκαιρίες, φτάνει να θέλουν να τις αξιοποιήσουν, και ο Κύριος μας θα βρίσκεται κοντά τους σε κάθε προσπάθεια για το καλό.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

Ο ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΑΒΙΔ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων