02/01/2024 02/01/2024 Της Πρωτοχρονιάτικης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών. Οι Αρχές του τόπου αλλά και πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον Μητροπολιτικό Ναό και υποδέχτηκαν τη νέα Χρονιά 2024, με τις προσευχές της Εκκλησίας. Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε Δοξολογία και ακολούθησε η ευλόγηση και η κοπή...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 19:36

Μητροπολίτης Γρεβενών για νέο έτος: Να γίνουμε πιο ανθρώπινοι

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Γρεβενών για νέο έτος: Να γίνουμε πιο ανθρώπινοι

Της Πρωτοχρονιάτικης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών.

Οι Αρχές του τόπου αλλά και πλήθος πιστών κατέκλυσαν τον Μητροπολιτικό Ναό και υποδέχτηκαν τη νέα Χρονιά 2024, με τις προσευχές της Εκκλησίας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε Δοξολογία και ακολούθησε η ευλόγηση και η κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

Στην Ποιμαντορική του Εγκύκλιο ο Μητροπολίτης τόνισε: “Εύχομαι ολόψυχα από σήμερα που ξεκίνησε το νέο έτος, η καινούργια χρονιά, ο καθένας μας να κάνουμε μία νέα αρχή, ένα καινούργιο ξεκίνημα, να γίνουμε καλύτεροι, να πλησιάσουμε, να γνωρίσουμε και να δεθούμε περισσότερο με τον Χριστό. Να γίνουμε πιο ανθρώπινοι και με αγάπη πρώτα στον Χριστό και μετά μεταξύ μας, για να ζούμε σε ένα κόσμο ασφάλειας, ειρήνης και ομόνοιας, που χαρίζει η πίστη στον Ιησού Χριστό”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων