04/09/2022 05/09/2022 Σε ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, την 1η Σεπτεμβρίου 2022, αρχή του Εκκλησιαστικού Έτους και Ημέρα για την Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος, όπως έχει καθιερωθεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τέλεσε Αγιασμό καθώς και τον καθαγιασμό του Σταυρού που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δρυμού,...
04 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 1:14

Νέο Εκκλησιαστικό Έτος και Ημέρα Περιβάλλοντος στην πανέμορφη φύση των Γρεβενών

Διαδώστε:
Νέο Εκκλησιαστικό Έτος και Ημέρα Περιβάλλοντος στην πανέμορφη φύση των Γρεβενών

Σε ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα, την 1η Σεπτεμβρίου 2022, αρχή του Εκκλησιαστικού Έτους και Ημέρα για την Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος, όπως έχει καθιερωθεί από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τέλεσε Αγιασμό καθώς και τον καθαγιασμό του Σταυρού που τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δρυμού, σε ιστορική τοποθεσία, προς ευλογία των πιστών και προστασία του περιβάλλοντος.

Προηγήθηκε η καθιερωμένη τέλεση της Θείας Λειτουργίας, με την παρουσία τοπικών αρχών και πιστών.

Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν, για την τοποθέτηση του Σταυρού, η συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Γεωθαύματα Ελλάδας» και τον κ. Αδάμο Ράσσιο, ο οποίος κατασκεύασε τον ωραιότατο ξύλινο Σταυρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων