28/02/2023 28/02/2023 O Κατανυκτικός  Eσπερινός της Συγγνώμης τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος μίλησε σχετικά με τον πνευματικό αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Στον Εσπερινό συμμετείχαν κληρικοί της Μητροπόλεως ενώ αναγνώσθηκε το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη ενάρξει της Μεγάλης...
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 14:55

Ο Eσπερινός της Συγγνώμης στα Γρεβενά (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Eσπερινός της Συγγνώμης στα Γρεβενά (ΦΩΤΟ)

O Κατανυκτικός  Eσπερινός της Συγγνώμης τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος μίλησε σχετικά με τον πνευματικό αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν κληρικοί της Μητροπόλεως ενώ αναγνώσθηκε το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη ενάρξει της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Μετά το τέλος του Εσπερινού έγινε η αλληλοσυγχώρησις μεταξύ του Σεβασμιωτάτου, των κληρικών και του λαού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων