05/04/2023 05/04/2023 “Συμμετέχω και όχι απλά παρακολουθώ. Αυτό είναι το μυστικό της παρουσίας μας σε κάθε Θεία Λειτουργία…”. Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τους μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου της πόλης των Γρεβενών στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την περασμένη Δευτέρα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την...
05 Απριλίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 10:05

Ο Γρεβενών Δαβίδ μίλησε σε μαθητές “για το μυστικό της παρουσίας μας σε κάθε Θεία Λειτουργία…”

Διαδώστε:
Ο Γρεβενών Δαβίδ μίλησε σε μαθητές “για το μυστικό της παρουσίας μας σε κάθε Θεία Λειτουργία…”

“Συμμετέχω και όχι απλά παρακολουθώ. Αυτό είναι το μυστικό της παρουσίας μας σε κάθε Θεία Λειτουργία…”. Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ τους μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου της πόλης των Γρεβενών στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την περασμένη Δευτέρα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την κατανυκτική ατμόσφαιρα και την προετοιμασία για την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου. Στο τέλος, μαζί με τις ευχές για Καλή Ανάσταση έλαβαν και την ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων