06/02/2022 06/02/2022 Στα πλαίσια της ορθοδόξου εορτής των Αγίων μητέρων των Τριών Ιεραρχών, Εμμελείας, Νόνας και Ανθούσης, ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ λειτούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος βράβευσε συμβολικά τρείς μητέρες⋅ μία που τώρα εγκυμονεί, μία μητέρα που φέτος έγινε πολύτεκνη και...
06 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2022 - 20:50

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών για την μητρότητα και την πολυτεκνία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γρεβενών για την μητρότητα και την πολυτεκνία

Στα πλαίσια της ορθοδόξου εορτής των Αγίων μητέρων των Τριών Ιεραρχών, Εμμελείας, Νόνας και Ανθούσης, ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ λειτούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος βράβευσε συμβολικά τρείς μητέρες⋅ μία που τώρα εγκυμονεί, μία μητέρα που φέτος έγινε πολύτεκνη και μια υπερήλικα μητέρα.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την συνεισφορά της μητέρας στην οικογένεια αλλά και γενικότερα στο έθνος. Ανέφερε, ακόμη το σοβαρό πρόβλημα της υπογεννητικότητας που μαστίζει τη χώρα και ιδιαίτερα το νομό μας.

Στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης ακολούθησε βράβευση των οικογενειών του νομού Γρεβενών που φέτος έγιναν πολύτεκνες, καθώς και των παιδιών που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες και εισήχθησαν στο πανεπιστήμιο, καθότι τον Οκτώβριο που ήταν η εορτή των πολυτέκνων, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λόγω της πανδημίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή δύναμη στις πολύτεκνες οικογένειες ώστε με την αγάπη προς το Θεό και την μεταξύ τους αγάπη να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων