29/07/2020 29/07/2020 Παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ τελέστηκε ο Αρχιερατικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Πανόραμα Γρεβενών, την παραμονή της γιορτής της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στις 27 Ιουλίου. Ανήμερα, στις 28 Ιουλίου τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τους κατοίκους του χωριού και επισκέπτες των γύρω περιοχών να δίνουν...
29 Ιουλίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2020 - 12:33

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών στο Πανόραμα για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γρεβενών στο Πανόραμα για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Παρουσία του Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ τελέστηκε ο Αρχιερατικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Πανόραμα Γρεβενών, την παραμονή της γιορτής της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στις 27 Ιουλίου.

Ανήμερα, στις 28 Ιουλίου τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τους κατοίκους του χωριού και επισκέπτες των γύρω περιοχών να δίνουν το παρόν. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας δεν έγινε πανηγύρι, ωστόσο οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να πιουν τον καφέ τους στην αυλή του κοντινού σχολείου, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων