05/02/2023 05/02/2023 Την Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ορίσθηκε να τιμάται η μνήμη των Aγίων μητέρων των Τριών Ιεραρχών, Εμμελείας, Νόννας και Ανθούσης. Και βέβαια, η Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής είναι η ημέρα που τιμάται και η Μητέρα. Σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και αρχή του...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:22
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 22:21

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών τίμησε τις Μητέρες (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γρεβενών τίμησε τις Μητέρες (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ορίσθηκε να τιμάται η μνήμη των Aγίων μητέρων των Τριών Ιεραρχών, Εμμελείας, Νόννας και Ανθούσης. Και βέβαια, η Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής είναι η ημέρα που τιμάται και η Μητέρα.

Σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και αρχή του Τριωδίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ λειτούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας, όπου κήρυξε και τον Θείο λόγο, ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας βράβευσε τρεις μητέρες: μία που τώρα εγκυμονεί, μία μητέρα που φέτος έγινε πολύτεκνη και μια υπερήλικα μητέρα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων