09/06/2023 09/06/2023 Με ένα προσκυνηματικό ταξίδι έλαβαν τέλος οι φετινοί κατηχητικοί κύκλοι της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Συνολικά επτά λεωφορεία ξεκίνησαν από τα Γρεβενά, για να επισκεφτούν την ακριτική Κόνιτσα, τον ναό του Ισαποστόλου και Ιερομάρτυρος Αγίου Κοσμά και την οικεία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, να προσκυνήσουν την Παναγία την Μολυβδοσκέπαστη που φυλάγει τα σύνορα, να τελέσουν...
09 Ιουνίου, 2023 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 15:05

Ολοκληρώθηκε το προσκυνηματικό ταξίδι κατηχητών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το προσκυνηματικό ταξίδι κατηχητών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Με ένα προσκυνηματικό ταξίδι έλαβαν τέλος οι φετινοί κατηχητικοί κύκλοι της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.

Συνολικά επτά λεωφορεία ξεκίνησαν από τα Γρεβενά, για να επισκεφτούν την ακριτική Κόνιτσα, τον ναό του Ισαποστόλου και Ιερομάρτυρος Αγίου Κοσμά και την οικεία του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, να προσκυνήσουν την Παναγία την Μολυβδοσκέπαστη που φυλάγει τα σύνορα, να τελέσουν τρισάγιο στον τάφο του κυρού Σεβαστιανού, να ξεκουραστούν στον Βοϊδομάτη και τέλος να δουν από κοντά το σπίτι του Γρεβενιώτη Αγίου Γεωργίου του Φουστανελά που μαρτύρησε στα Γιάννενα.

Η εκδρομή, σύμφωνα με τους προσκυνητές, χάραξε στις καρδιές την χαρά και την ειρήνη, δηλαδή τους καρπούς του Αγίου Πνεύματος, στόχος, άλλωστε, κάθε κατηχητικής χρονιάς, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων