20/05/2020 20/05/2020 Στα Γρεβενά επέστρεψαν οι πιστοί στους Ιερούς Ναούς την Κυριακή της Σαμαρείτιδος για να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία και στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, στον οποίο ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, τελέσθηκαν δύο Θείες...
20 Μαΐου, 2020 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 11:37

Πλήθος κόσμου στη Θεία Λειτουργία στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στη Θεία Λειτουργία στα Γρεβενά

Στα Γρεβενά επέστρεψαν οι πιστοί στους Ιερούς Ναούς την Κυριακή της Σαμαρείτιδος για να συμμετάσχουν στη Θεία Λειτουργία και στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, στον οποίο ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των αποστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, τελέσθηκαν δύο Θείες Λειτουργίες για τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πιστών, στις οποίες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρέθηκε και πάλι με το ποίμνιό του ύστερα από την μεγάλη δοκιμασία του κορονοϊού που είχε ως αποτέλεσμα το προσωρινό κλείσιμο των ναών για τον λαό.

Στο τέλος της πρώτης Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πάντων των εκ της λοιμικής νόσου κεκοιμημένων αδελφών ημών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων