16/10/2019 16/10/2019 Τον αγιασμό όλων των δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019. Μεταξύ άλλων, θέλοντας να δείξει το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στην Εκκλησία, τόνισε πως: «Στην Εκκλησία δεν ερχόμαστε για να περνάμε καλά, αλλά για να μάθουμε να αγωνιζόμαστε. Μετέχουμε στην ζωή της...
16 Οκτωβρίου, 2019 - 19:12

“Στην Εκκλησία δεν ερχόμαστε για να περνάμε καλά, αλλά για να μάθουμε να αγωνιζόμαστε”

Διαδώστε:
“Στην Εκκλησία δεν ερχόμαστε για να περνάμε καλά, αλλά για να μάθουμε να αγωνιζόμαστε”

Τον αγιασμό όλων των δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019.

Μεταξύ άλλων, θέλοντας να δείξει το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στην Εκκλησία, τόνισε πως: «Στην Εκκλησία δεν ερχόμαστε για να περνάμε καλά, αλλά για να μάθουμε να αγωνιζόμαστε. Μετέχουμε στην ζωή της Εκκλησίας για να πετύχουμε την σωτηρία μας, την γιατρειά μας,  γιατί είμαστε άρρωστοι, όχι γιατί είμαστε σεσωσμένοι αλλά για να σωθούμε. Πολλοί μας χαρακτηρίζουν ως δήθεν «καλούς» χριστιανούς. Όχι. Δεν είμαστε καλοί. Είμαστε άρρωστοι αλλά τουλάχιστον μέσα στο νοσοκομείο της Εκκλησίας με τους γιατρούς και τα φάρμακά της, ώστε να σωθούμε… Αγαπάμε τον Χριστό ”part time”, δείχνοντας έτσι πως δεν αγαπάμε και τον εαυτό μας. Όλες οι δράσεις βοηθούν να μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και τον Χριστό. Και ένα σκαλοπάτι να ανεβούμε κέρδος θα είναι».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων