06/06/2020 06/06/2020 Τρισάγιο υπέρ πάντων των κεκοιμημένων της πόλεως των Γρεβενών τέλεσε σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο των Ψυχών, στο κοιμητήριο της πόλης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ. Αύριο το πρωί, Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος θα παραβρεθεί στο Κηπουριό ή Κηπουρειό, χωριό των Γρεβενών, όπου θα προεξάρχει του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας της Πεντηκοστής, καθώς και...
06 Ιουνίου, 2020 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 20:14

Στο κοιμητήριο των Γρεβενών ο Μητροπολίτης κ. Δαβίδ

Διαδώστε:
Στο κοιμητήριο των Γρεβενών ο Μητροπολίτης κ. Δαβίδ

Τρισάγιο υπέρ πάντων των κεκοιμημένων της πόλεως των Γρεβενών τέλεσε σήμερα το μεσημέρι, Σάββατο των Ψυχών, στο κοιμητήριο της πόλης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Αύριο το πρωί, Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος θα παραβρεθεί στο Κηπουριό ή Κηπουρειό, χωριό των Γρεβενών, όπου θα προεξάρχει του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας της Πεντηκοστής, καθώς και του Εσπερινού της Γονυκλισίας.

Στις 7 μ.μ. ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ θα βρεθεί στο Καρπερό για τον Αρχιερατικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου Πνεύματος στον εορτάζοντα ναό της Αγίας Τριάδος.

Τη Δευτέρα, ο Σεβασμιώτατος θα μεταβεί στον πανηγυρίζοντα ναό της Αγίας Τριάδος Μικροκλεισούρας, όπου θα χοροστατήσει στον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων