03/03/2024 06/03/2024 Με μια αναφορά σε ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ συγχαίρει τον Γρεβενιώτη άλτη του μήκους Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης με επίδοση στα 8.22 μ.   Αναλυτικά το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ: Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Μίλτος...
03 Μαρτίου, 2024 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2024 - 13:08

Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών στον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών στον «χρυσό» Μίλτο Τεντόγλου

Με μια αναφορά σε ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ συγχαίρει τον Γρεβενιώτη άλτη του μήκους Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης με επίδοση στα 8.22 μ.

 

Αναλυτικά το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ:

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Μίλτος μας, συνεχίζει με τρόπο φωτεινό να φέρνει χαρά στην Ελλάδα μας, στα Γρεβενά μας. Το χρυσό της Γλασκώβης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου δημιουργεί μια άνοιξη για όλους μας. Ο αθλητής μας ακούει τον ποιητή «Την άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις» (Ελύτης). Μίλτο σε ευχαριστούμε.

Ο Μητροπολίτης

Ο Γρεβενών Δαβίδ

 

Δείτε το άλμα στα 8:22 μ. που χάρισε στον Μίλτο Τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο:

 

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων