01/03/2024 01/03/2024 Την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ δέχθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, το πρωί της Τετάρτης 28ης Φεβρουαρίου 2024 στο Δημαρχείο Γρεβενών. Ο κ. Δήμαρχος υποδέχθηκε με θέρμη στο γραφείο του τον Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, εξήρε την πολυδιάστατη κοινωνική δράση της Τοπικής Εκκλησίας, ενώ, στη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν επί τάπητος...
01 Μαρτίου, 2024 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 20:46

Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον Μητροπολίτη Δαβίδ

Διαδώστε:
Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών με τον Μητροπολίτη Δαβίδ

Την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ δέχθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, το πρωί της Τετάρτης 28ης Φεβρουαρίου 2024 στο Δημαρχείο Γρεβενών.

Ο κ. Δήμαρχος υποδέχθηκε με θέρμη στο γραφείο του τον Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, εξήρε την πολυδιάστατη κοινωνική δράση της Τοπικής Εκκλησίας, ενώ, στη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Παράλληλα, εκφράσθηκε – και από τις δύο πλευρές- η ειλικρινής βούληση για συνεργασία με ενέργειες που θα ενισχύσουν σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο τον τόπο με θετική ανάκλαση στους πολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων