15/05/2022 15/05/2022 Η πόλη των Γρεβενών εορτάζει και φέτος την μνήμη του Πολιούχου και Προστάτη της Αγίου Αχιλλίου Αρχιεπισκόπου Λαρίσης. Ο εορτασμός ξεκίνησε το απόγευμα του Σάββατου 14 Μαΐου 2022, με την τέλεση του Μέγα Πανηγυρικού Πολυαρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου και...
15 Μαΐου, 2022 - 10:48

Τα Γρεβενά εορτάζουν την μνήμη του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου

Διαδώστε:
Τα Γρεβενά εορτάζουν την μνήμη του Πολιούχου Αγίου Αχιλλίου

Η πόλη των Γρεβενών εορτάζει και φέτος την μνήμη του Πολιούχου και Προστάτη της Αγίου Αχιλλίου Αρχιεπισκόπου Λαρίσης.

Ο εορτασμός ξεκίνησε το απόγευμα του Σάββατου 14 Μαΐου 2022, με την τέλεση του Μέγα Πανηγυρικού Πολυαρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμωνος και του οικείου Ιεράρχη Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ.

Ακολούθησε η λαμπρή Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Προστάτη Αγίου των Γρεβενών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με την συμμετοχή εκατοντάδων πιστών.

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων