24/01/2023 24/01/2023 Την έλευση πιστού αντιγράφου της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους αναμένει η πόλη των Γρεβενών. Την Ιερά Εικόνα θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός. Η επίσημος υποδοχή θα λάβει χώρα την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στον κόμβο έμπροσθεν...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 13:57

Τα Γρεβενά υποδέχονται την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Παραμυθία από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Τα Γρεβενά υποδέχονται την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Παραμυθία από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Την έλευση πιστού αντιγράφου της Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Παραμυθίας εκ της Ιερά Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους αναμένει η πόλη των Γρεβενών.

Την Ιερά Εικόνα θα κομίσει ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Μονής, Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός.

Η επίσημος υποδοχή θα λάβει χώρα την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στον κόμβο έμπροσθεν Δημαρχείου των Γρεβενών και εν πομπή θα λιτανευτεί έως τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, όπου θα ακολουθήσει Δοξολογία και Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαβίδ.

“Καλείται ο ευσεβής και θεοτοκόφιλος λαός του Θεού όπως μετέχει της υποδοχής της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Παραμυθίας ως και των Ιερών Ακολουθιών και λάβει την ευχή και ευλογία της Μητέρας Παναγίας μας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων