27/06/2022 27/06/2022 Τα ονομαστήριά του εόρτασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022, παραμονή της εορτής, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό. Τον Σεβασμιώτατο τίμησαν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι...
27 Ιουνίου, 2022 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 16:23

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ

Τα ονομαστήριά του εόρτασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Οσίου Δαβίδ του εν Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου 2022, παραμονή της εορτής, ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό.

Τον Σεβασμιώτατο τίμησαν με την παρουσία τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο, ιερείς και ιερομόναχοι τόσο από την Μητρόπολη Γρεβενών αλλά και από άλλες Μητροπόλεις καθώς και πλήθος πιστών.

Την ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε με ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών, όπου πολίτες και οι τοπικοί άρχοντες ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Ποιμενάρχη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων