02/09/2020 02/09/2020 Μέσα στα πανέμορφα δάση της Βάλια Κάλντα, κάτω από τα πανήψυλα δέντρα, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αρχή της Ινδίκτου, αρχή δηλαδή, του εκκλησιαστικού έτους. Η Θεία Λειτουργία μέσα στην καρδιά της φύσης κατ’ αυτήν την ημέρα, έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς η 1η Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένη από...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2020 - 13:02

Θεία Λειτουργία στο δάσος τέλεσε ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στο δάσος τέλεσε ο Μητροπολίτης Γρεβενών

Μέσα στα πανέμορφα δάση της Βάλια Κάλντα, κάτω από τα πανήψυλα δέντρα, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, αρχή της Ινδίκτου, αρχή δηλαδή, του εκκλησιαστικού έτους.

Η Θεία Λειτουργία μέσα στην καρδιά της φύσης κατ’ αυτήν την ημέρα, έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς η 1η Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην προσευχή για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, που δυστυχώς καταστρέφεται ολοένα και περισσότερο από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις σ’ αυτό και τις ολέθριες συνέπειές τους.

Οι πιστοί που συμμετείχαν, χάρηκαν αυτή την ιδιαίτερη Θεία Λειτουργία κάτω απ’ τον θόλο του ουρανού και μέσα στην ομορφιά της Θείας Δημιουργίας και προσευχήθηκαν μαζί με τον Σεβασμιώτατο για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων