29/08/2023 29/08/2023 Με  αφορμή  την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» που θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, θα τελεστεί την ερχόμενη Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9.:00 το πρωί Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, στην θέση “Σταυρός”,  στο ιδιαίτερο και πανέμορφο περιβάλλον της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών, κάτω από τον απέραντο θόλο του ουρανού....
29 Αυγούστου, 2023 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2023 - 20:17

Θεία Λειτουργία στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα την Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα την Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος

Με  αφορμή  την «Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος» που θεσπίστηκε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, θα τελεστεί την ερχόμενη Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9.:00 το πρωί Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, στην θέση “Σταυρός”,  στο ιδιαίτερο και πανέμορφο περιβάλλον της κοιλάδας της Βάλια Κάλντα Γρεβενών, κάτω από τον απέραντο θόλο του ουρανού.

Από την Ιερά Μητρόπολη καλούνται όλοι όσοι έχουν την δυνατότητα, να προσέλθουν και όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “όλοι μαζί να υψώσουμε την προσευχή μας στον Πανάγαθο Θεό για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, όχι μόνο της Πατρίδας μας, της  Ελλάδας, που δοκιμάστηκε φέτος από τις πυρκαγιές, αλλά και όλου του κόσμου, από τις κάθε είδους καταστροφές, διότι το φυσικό περιβάλλον είναι η ζωή μας, είναι το μέλλον των παιδιών μας και όλου  του  κόσμου, είναι η παρουσία του Θεού στη ζωή μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων