27/01/2023 27/01/2023 Στο πλαίσιο της Σχολής γονέων και νέων ζευγαριών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με καλεσμένες από την ιατρική ομάδα του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, στο Πνευματικό Κέντρο. Η κα. Κωνσταντίνα Ντόνα, ως Διευθύντρια Παθολογικής Γ.Ν. Γρεβενών, ανέπτυξε το θέμα «Πανδημία και επιπτώσεις στη δημόσια υγεία», έτσι όπως το βίωσε η ίδια και οι συνάδελφοί της...
27 Ιανουαρίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 - 15:01

Το Νοσοκομείο Γρεβενών στην Σχολή γονέων και νέων ζευγαριών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Το Νοσοκομείο Γρεβενών στην Σχολή γονέων και νέων ζευγαριών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Στο πλαίσιο της Σχολής γονέων και νέων ζευγαριών της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με καλεσμένες από την ιατρική ομάδα του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, στο Πνευματικό Κέντρο.

Η κα. Κωνσταντίνα Ντόνα, ως Διευθύντρια Παθολογικής Γ.Ν. Γρεβενών, ανέπτυξε το θέμα «Πανδημία και επιπτώσεις στη δημόσια υγεία», έτσι όπως το βίωσε η ίδια και οι συνάδελφοί της ως μάχιμοι τον καιρό της πανδημίας, ενώ η Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής κα. Δέσποινα Τζιρά-Λιάντση έκανε λόγο για το «Παιδικό Στρες» κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον εγκλεισμό.

Η επόμενη συνάντηση θα λάβει χώρα στις 15 Φεβρουαρίου με ένα ακόμη ενδιαφέρον θέμα και εκλεκτό καλεσμένο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων