03/02/2023 03/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ θα βραβεύσει τρείς μητέρες: μία που τώρα εγκυμονεί, μία μητέρα που φέτος έγινε πολύτεκνη και μια υπερήλικα μητέρα, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, κατά την οποία τιμάται η μνήμη των αγίων μητέρων των Τριών Ιεραρχών Εμμελείας, Νόνας και Ανθούσης. Της βράβευσης θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της...
03 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2023 - 19:08

Βράβευση πολύτεκνης και υπερήλικης μητέρας από τον Μητροπολίτη Γρεβενών

Διαδώστε:
Βράβευση πολύτεκνης και υπερήλικης μητέρας από τον Μητροπολίτη Γρεβενών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ θα βραβεύσει τρείς μητέρες: μία που τώρα εγκυμονεί, μία μητέρα που φέτος έγινε πολύτεκνη και μια υπερήλικα μητέρα, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, κατά την οποία τιμάται η μνήμη των αγίων μητέρων των Τριών Ιεραρχών Εμμελείας, Νόνας και Ανθούσης.

Της βράβευσης θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, στις 6:30 μ.μ. εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στην μάνα, όπου η τοπική Εκκλησίας μας θα τιμήσει το ιερό πρόσωπο της μητέρας.

Καλεσμένη ομιλήτρια είναι η Εκπαιδευτικός – Λογοτέχνης κ. Φωτεινή Φωτιάδου-Κωνσταντίνου, με θέμα: “Μάνα, συνεργάτης του Θεού!”.

Συμμετέχει η Χορωδία Κυριών της Ι. Μ. Γρεβενών, που την διευθύνει ο κ. Χρήστος Νανέρης, ενώ κείμενα θα διαβάσει ο π. Εμμανουήλ Σκλαβούνος.

Ταυτόχρονα θα βραβευτούν, οι οικογένειες του νομού Γρεβενών που φέτος έγιναν πολύτεκνες καθώς και τα παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων