13/11/2022 14/11/2022 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Κυριακής στη Δημητσάνα η Eνθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου. Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία από τον τοποτηρητή της Μητροπόλεως, Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ....
13 Νοεμβρίου, 2022 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 0:52

20 φωτογραφικά κλικ από την Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου

Διαδώστε:
20 φωτογραφικά κλικ από την Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Κυριακής στη Δημητσάνα η Eνθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου.

Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία από τον τοποτηρητή της Μητροπόλεως, Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ευστάθιο Κούλη, κλήρο και λαό. Παρέστησαν, αρκετοί Αρχιερείς, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, τοπικών συλλόγων και φορέων.

Στην συνέχεια με πομπή μετέβησαν στον Μητροπολιτικό Ναό, όπου ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος ανέγνωσε την Εγκύκλιο της Συνόδου και το Προεδρικό Διάταγμα περί εκλογής, αναγνωρίσεως και καταστάσεως του νέου Μητροπολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου

Δείτε είκοσι (20) χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

(Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων