21/08/2021 21/08/2021 Την Θεία Λειτουργία για την εορτή των Γορτυνίων Αγίων θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμίας την Κυριακή 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Τροπαίων Γορτυνίας. Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 σας ενημερώνει και σας προσκαλεί στον...
21 Αυγούστου, 2021 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 12:17

Εορτή των Γορτυνίων Αγίων στα Τρόπαια Γορτυνίας

Διαδώστε:
Εορτή των Γορτυνίων Αγίων στα Τρόπαια Γορτυνίας

Την Θεία Λειτουργία για την εορτή των Γορτυνίων Αγίων θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμίας την Κυριακή 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Τροπαίων Γορτυνίας.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 σας ενημερώνει και σας προσκαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Τροπαίων Γορτυνίας, πού βρίσκεται κοντά στην πυρόπληκτη περιοχή, στην εορτή των Γορτυνίων Αγίων, η οποία τελείται επί συναπτά έτη, κάθε χρόνο, την πρώτη Κυριακή μετά την εορτή της Παναγίας.

Στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιερεμίας, συμπαραστατούμενος από τους ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Σταυροδρομίου.

Παρακαλούμε τους ευσεβείς χριστιανούς να προσέλθουν και να τιμήσουν την ημέρα, να πάρουν δε και την ευλογία των αγίων λειψάνων των τοπικών αγίων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων