17/05/2023 17/05/2023 Κορυφώθηκαν οι εορτασμοί στην Καρύταινα Αρκαδίας για τον Πολιούχο Άγιο Αθανάσιο τον Νέο, Επίσκοπο Χριστιανουπόλεως. Tην Τρίτη 16 Μαΐου 2023 κλήρος και λαός με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης, λιτάνευσε την Ιερά Εικόνα του Αγίου Αθανασίου του Νέου από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως προς τον Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε ο...
17 Μαΐου, 2023 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 19:59

Η Καρύταινα Αρκαδίας εόρτασε τη μνήμη του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου του Νέου

Διαδώστε:
Η Καρύταινα Αρκαδίας εόρτασε τη μνήμη του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου του Νέου

Κορυφώθηκαν οι εορτασμοί στην Καρύταινα Αρκαδίας για τον Πολιούχο Άγιο Αθανάσιο τον Νέο, Επίσκοπο Χριστιανουπόλεως.

Tην Τρίτη 16 Μαΐου 2023 κλήρος και λαός με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης, λιτάνευσε την Ιερά Εικόνα του Αγίου Αθανασίου του Νέου από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως προς τον Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρου.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά Θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων