06/12/2022 06/12/2022 Με κάθε λαμπρότητα τίμησε τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο η Μεγαλόπολη. Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2022, ανήμερα της εορτής, την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρος Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Βλάσης και Παπαηλιού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας , ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Τατούλης...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 16:36

Η Μεγαλόπολη γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο (VIDEO- ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Μεγαλόπολη γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο (VIDEO- ΦΩΤΟ)

Με κάθε λαμπρότητα τίμησε τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Νικόλαο η Μεγαλόπολη. Σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2022, ανήμερα της εορτής, την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρος

Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Βλάσης και Παπαηλιού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας , ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Τατούλης με τον Βαγγέλη Γιαννακούρα, ο Διοικητής του Α.Τ. Μεγαλόπολης κ. Κουρτέσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Μπουντούρης, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος , ο πρόεδρος του δημ. συμβουλίου κ. Κυριακόπουλος, αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων κ.κ. Μιχόπουλος και Τσιριγώτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αντώνακας.

Μετά την Θεία Λειτουργία έγινε Λιτανεία της εικόνας του Αγίου Νικολάου στους δρόμους της πόλης με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Μεγαλόπολης αλλά και μαθητών των σχολείων με τις σημαίες τους.

Φωτογραφίες: Kafeneio-Megalopolis.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων